Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçe Pazarlarımız Cumartesi Günü Kurulacak

ilçemiz sebze-meyve pazarı ve Canlı Hayvan Pazarımız eski günü olan Cumartesi günü kurulacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçe Pazarlarımız Cumartesi Günü Kurulacak

Sertkan YILMAZ

    Kontrollü normalleşme süreci kapsamında Cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. Alınan karar doğrultusunda ilçemiz meyve sebze pazarı ve Canlı Hayvan Pazarı tekrar eski günü olan Cumartesi'ye alındı. 
    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında hafta sonları ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cumartesi günleri kurulan meyve sebze pazarımız alınan tedbirler kapsamında Cuma günleri kuruluyordu. Kontrollü normalleşme süreci kapsamında ilçemiz pazarı tekrar eski günü olan Cumartesi günü kurulacak. 
    ilçemiz Belediyesi Zabıta Amiri Serkan Cibik gazetemize yaptığı açıklamada;
    “Kontrollü normalleşme sürecinde Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılmasıyla, ilçe sebze meyve pazarı ve canlı hayvan pazarımız eskiden olduğu gibi Cumartesi günleri kurulacaktır. ilçemizde her hafta kurulan pazarımız 05 Haziran 2021 tarihi itibari ile Cumartesi gününe alınmıştır. Sebze pazarımız üzerinin kapatılması çalışması nedeniyle Pazar önündeki alana kurulacaktır. ilçemizde kontrollü normalleşmeye Cumartesi günü kurulacak pazarımızda vatandaşlarımızın ve pazar esnafımızın maske, mesafe ve hijyen konularında daha duyarlı davranmaları ve tedbirlere dikkatle riayet etmeleri önem arz etmektedir." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.