Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Dere Islahı ve Havsa Yaşam Alanı Projemizde Son Aşamaya Geçiyoruz”

Nisan ayında projenin onaylandığı müjdesini veren “Dere Islahı ve Havsa Yaşam Alanı Projemizde son aşamaya geçiyoruz” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Dere Islahı ve Havsa Yaşam Alanı Projemizde  Son Aşamaya Geçiyoruz”

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz Nisan ayında ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın Havsa Deresi ıslahı için bakanlıktan onay çıktığının müjdesini vermesinin ardından çalışmalara başlandı.
    “Dere Islahı ve Havsa Yaşam Alanı Projemizde son aşamaya geçiyoruz” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bu-lundu.
    Balkan; “Yaklaşık 100 yıldır yoğun yağışlarda taşan ilçemize zarar veren deremiz için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'nin onayıyla, çok arzu ettiğimiz Havsa Deresi Islah Projemize ihale izni çıkmasının ardından projemizde son aşamaya geçiyoruz. Geçtiğimiz günlerde DSi Bölge Müdürümüz Sayın Erdinç Kuran'ı ziyaret ederek, Vekilimiz Sayın Fatma Aksal'ın kişisel takibi ve Tarım Bakanımız'ın Havsa'ya özel onayı ile programa alınan “Havsa Deresi Taşkın Koruma Projesi”nin geldiği aşamayı değerlendirdik.
    Projemizi ilçemiz'in ulaşımına, deremizin mevsimsel akışına ve yine ilçemiz'in mekansal yapısına uygun yapabilmek için Bölge Müdürümüz ile istişarelerde bulunduk.
Bölge Müdürümüz ve Müdürlüğümüz ile koordineli ve verimli bir süreçte projemizdeki son dokunuşları yapıyoruz.
    Havsamız'a bu zor dönemde dahi kalıcı ve vizyoner bir eser bırakabilmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.