Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu ve CHP Havsa ilçe Başkanı Özden Gazetemizi Yanlız Bırakmadılar

CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu ve CHP Havsa ilçe Başkanı Özden Gazetemizi yalnız bırakmadılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu ve CHP Havsa  ilçe Başkanı Özden Gazetemizi Yanlız Bırakmadılar

Nilay YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıolu ve CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden 39 yılı doldurarak 40'ncı yıla merhaba dediğimiz gazetemizin kuruluş yıldönümünde bizleri yanlız bırakmadılar.
    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden kuruluş yıldönümümüzde gazetemizi ziyaret ettiler.
    Gaytancıoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında; “Batı Ekspres Havsa'da benim çocukluktan gençliğe geçtiğim dönemde yayın hayatına başladı. O zamanlarda benimde Havsa Spor'da oynadığım dönemlerdi ve gazetede çıkan haberlerimizin olduğu sayıları hala saklıyorum. Rahmetli Halil ipek'in meşakatli uğraşları ve çabaları sonucu ilçemize gazeteyi açarak yayın hayatına başladı. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum.
    Malesef iktidar yerel basına destek olmamaktadır. Hem maddi hem manevi yerel basının yanında değil. inşallah CHP iktidarında yerel basın daha güçlü olacak ve halkımıza daha çok haber ulaştıracak.
    Bugün sizlerde baba emaneti gazeteyi ne mutlu ki sürdürüyorsunuz. Bir kez daha Gazetemiz Batıekspres'in 40'ncı yaşını kutluyor nice uzun seneler diliyorum.” dedi.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden; “Rahmetli Halil ipek tarafından kurulan ve ilçemizin tek gazetesi olan Batı Ekspresi dün rahmetli babanız bugünde siz çocukları tarafsız ve özverili bir şekilde devam ettiriyorsunuz. ilçemizin gözü ve kulağı olmak, halkımızın tarafsız haber almasını sağlamak için hem baba mirasını koruyor hem de bu bayrağı gelecek nesillere aktarmak için başarılı bir şekilde çalışıyorsunuz. Bende gazetemiz Batı Ekspresi'in 40'ncı yaşını kutluyor daha nice 40 seneler diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.