Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partili Vekillerden ilçemize Ziyaret

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü (dün) ilçemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Halk Partili Vekillerden ilçemize Ziyaret

Nilay YILMAZ

    CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü (dün) CHP Havsa ilçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle biraraya geldiler.
    Tarım ile ilgili sorunların konuşulduğu ziyarette CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu yaptığı konuşmasında;
    “Türkiye, özellikle son yıllarda maalesef, ithal ürünler cenneti oldu, her şeyi ithal ediyoruz.
    Türkiye, üretebileceği bütün ürünleri maalesef ithal ediyor. Soya üretebilir ama siz 2 milyar dolar buluyorsunuz, soya için ithalat yapıyorsunuz hem de GDO'lu. Türkiye, arpa üretebilir ama siz arpayı dışarıdan satın alıyorsunuz.
iktidar tarımdaki sorunların çözümü için gerçekçi bir çalışma yapmaktan uzak durumda bunun neticesinde çiftçilerimizde artan maliyetleri karşısında tarlalarından uzaklaştırılmış durumda.” dedi.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, “Bölgemiz tarım bölgesi. Çiftçinin yaşadığı zorlukları dolaylı yoldan tüm esnafımız yaşıyor.” dedi.
    Başkan Özden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'na teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.