Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde 23 Nisan Coşku içinde Kutlandı

ilçemiz Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101'nci yılı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarını kısmi kapanma nedeniyle evlerinde olan Havsalılar için düzenlediği etkinlikle bayram coşkusunu ilçemizin sokaklarına taşıdı. ilçemiz Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Korteji vatandaşlardan tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde 23 Nisan Coşku içinde Kutlandı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Cumhur ittifakı Belediye Meclis Üyelerinin katılım sağladığı kutlama programında vatandaşlar ve çocuklar ellerinde bayraklarla balkonlardan pandemi ve kısıtlamalara rağmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar. ilçemiz Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Korteji vatandaşlardan tam not aldı.
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile 23 Nisan 2021 Cuma günü Havsa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği programı yapıldı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Cumhur ittifakı Belediye Meclis Üyeleri  Keşan Belediyesi Bandosu eşliğinde ilçemiz sokakalarını dolaşarak marşlarla vatandaşların bayramını kutladı. 
    Her yıl coşkuyla alanlarda kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yılda balkonlardan da olsa coşkuyla kutlandı.
    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19) salgını tedbirleri münasebetiyle bu yıl toplu programlar yapılmadı.
    Milli mücadele yıllarında büyük zorluklarla kurulan ve mücadeleye öncülük eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tam 101 yıl önce 23 Nisan'da kuruldu. TBMM'nin bir asrı doldurduğu bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Corona virüs önlemlerine uygun şekilde farklı bir coşkuyla kutlandı.
    ilçemiz Belediyesi 23 Nisan Ulusal E-gemenlik ve çocuk Bayramı dolayısıyla Çocuk Şenliği Programı düzenledi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Cumhur ittifakı Belediye Meclis Üyeleri Keşan Belediyesi Bandosu eşliğinde ilçemiz sokaklarını dolaşarak marşlarla vatandaşların bayramını kutladı. 
    Bu yılda  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. senesini herkes evlerinde kutladı. ilçemiz Belediyesi tarafından Çocuk Şenliği Programı düzenlendi.
    ilçemizde 23 Nisan Cuma günü ilçemiz Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği programı kapsamında saat 12.00'de ilçemiz evlerinin balkonundan istiklal Marşı okundu.
    Saat:12.05'de ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın kutlama mesajının okunmasının ardından ilçemiz hoparlörlerinden çocuk marşları çalındı.
    Saat 12.30'da ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Cumhur ittifakı Belediye Meclis Üyeleri Keşan Belediyesi Bandosu eşliğinde ilçemiz sokaklarını dolaşarak  marşlarla vatandaşların bayramını kutladı. 
    Saat 14.00'da Havsa Belediyesi tarafından Atatürk veya Vatan Sevgili Temalı Şiir Okuma Yarışmasında dereceye giren çocuklara ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.
    101 yıl önce çocuklara armağan edilen bu bayram, dünyada bu yönüyle de örnek ve tek bayram. Bizde Batı Ekspres Gazetesi Ailesi olarak tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. yılını kutluyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.