Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile 23 Nisan 2021 Cuma günü asgari katılım ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzce Atatürk Anıtına çelenk sunum programı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Sertkan YILMAZ

    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19) salgını tedbirleri münasebetiyle bu yıl programlar yapılmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile 23 Nisan 2021 Cuma günü asgari katılım ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzce Atatürk Anıtına çelenk sunum programı yapıldı.
    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19) salgını tedbirleri münasebetiyle bu yıl toplu programlar yapılmadı.
    içişleri Bakanlığı tarafından yeni tip korona virüs salgının önlemek için alınan tedbirler kapsamında ilçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı çerçevesinde 23 Nisan 2021 Cuma günü Saat: 09.00'da Atatürk Anıtı'nda sade bir tören düzenlendi.
    Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından Saygı Duruşu yapıldı, istiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi. Atatürk Ortaokulu öğrencisinin şiir okumasının ardından ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Türkmen günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program tamamlandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.