Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk veya Vatan Sevgili Temalı Şiir Okuma Yarışmasının Sonuçları Açıklandı

ilçemiz Belediyesi tarafından Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında düzenlenen şiir okuma yarışması sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Atatürk veya Vatan Sevgili Temalı Şiir  Okuma Yarışmasının Sonuçları Açıklandı

Sertkan YILMAZ

    Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısıyla yine evlerimizde kutladığımız  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yılda evlerimizde kutladık. Geçtiğimiz yıl "100. Yılında Çocukların Gözünden 23 Nisan" Resim Yarışması düzenleyerek çocuklarımızı bu zorlu süreçte bayramlarında yalnız bırakmayan ilçemiz Belediyesi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ödüllü şiir okuma  yarışması düzenledi. 
    Salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklara bayram coşkusunun şiirle  yaşatıldığı yarışmada jüri tüm okunan şiirleri  değerlendirdi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ödüllü şiir okuma  yarışması, ilkokul ve ortaokul kategorilerinde düzenlendi. ilçemiz Belediyesi whatsapp hattı üzerinden okudukları şiir videolarını belediyeye gönderen çocuklar, 23 Nisan coşkularını okudukları şiirlerle yansıttılar.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde kutlayan çocuklarımızın, bayram sevinçlerini, heyecanlarını yaşamalarına bir nebze de olsa katkı sağladıysak ne mutlu bize.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında düzenlediğimiz şiir okuma yarışmasına katılan tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bizlere ülkece yaşadığımız şu zor günlerde içlerindeki güzellikleri yansıtan umutla bakan gözleriyle bizlere umut olan çocuklarımızın bayram coşkularını gördük. Çocuklarımızın gözlerindeki umudun hiç sönmeyeceği sağlıkla dolu ömürler yaşamalarını diliyorum" dedi.
    Yarışmada 5- 8 yaş kategorisinde birinciye Bisiklet, ikinciye Scooter, üçüncüye Lego set, 9-12 yaş kategorisinde birinciye Bisiklet, ikinciye akıllı saat, üçüncülere ise bluetooth kulaklık hediye edilirken, ayrıca yarışmaya katılım sağlayan tüm çocuklara da  ilçemiz belediyesi tarafından birer 101. Yıl Hatıra Satranç Takımı hediye edildi.
    Dereceye girenlere ve tüm katılımcıların ödülleri ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından verildi.
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Atatürk veya Vatan Temalı şiirleriyle 5-8 Yaş kategorisinde dereceye girenler;
1. Ecrin Tanem Aykut
2. Alperen Zengin
3. Belinay Nur Tunç ve en küçük yarışmacı Melda Malçek
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Atatürk veya Vatan Temalı şiirleriyle 9-12 Yaş kategorisinde dereceye girenler;
1.Yılmaz Alp Ilgaz
2.Beren Yılmazel ve Alara Lambacı
3.Tuğra Demir ve Mustafa Emir Kan
    BatıEkspres gazetesi olarak şiir okuma yarışmasında dereceye giren ve katılım gösteren tüm çocuklarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.