Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Halkımız CHP'yi ve CHP'lileri Yanında Görmek istiyor”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında CHP ilçe Yönetimi olarak çelenk sunulmamasının doğru bulmadığını belirten geçmiş dönem CHP Havsa ilçe Başkanı DiSK Emekli-Sen Havsa Şube Başkanı Fedayi Işık, “Havsa'da CHP kapatıldı mı sorusunu akıllara getiriyor.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Halkımız CHP'yi ve CHP'lileri Yanında Görmek istiyor”

Nilay YILMAZ

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında CHP ilçe Yönetimi olarak çelenk sunulmamasının doğru bulmadığını belirten geçmiş dönem CHP Havsa ilçe Başkanı DiSK Emekli-Sen Havsa Şube Başkanı Fedayi Işık “Halkımız CHP'yi ve CHP'lileri yanında görmek istiyor. Ancak Atamızın çocuklarımıza armağanı olan dünyada tek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ilçemizde CHP olarak çelenk bile sunmuyoruz. Bu akıllara Havsa'da CHP kapatıldı mı sorusunu getiriyor.” dedi. 
    Konu ile ilgili olarak gazetemize yazılı açıklamada bulunan geçmiş dönem CHP Havsa ilçe Başkanı DiSK Emekli-Sen Havsa Şube Başkanı Fedai Işık "Türkiye'nin her zamankinden daha fazla Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihtiyacı vardır. Her CHP'li bu bilinçle hareket etmek zorundadır. 
    Halkımız bir yandan Covid-19 salgını ile mücadele ediyor, bir yandan da ekonomik sıkıntıların Türkiye'de birçok kesimi zor durumda bıraktığı esnafından çiftçisine, çiftçisinden işçisine ve emeklisine kadar her kesim çıkış yolu arıyor. 
    Cumhuriyet Halk Partisi'nin zor zamanların partisi olduğunu biliyoruz. Bu süreçte halkımız CHP'yi ve CHP'lileri yanında görmek istiyor. Ancak Atamızın çocuklarımıza armağanı olan dünyada tek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ilçemizde CHP olarak çelenk bile sunmuyoruz. Bu akıllara Havsa'da CHP kapatıldı mı sorusunu getiriyor. Bilhassa CHP'li yöneticilerin bu süreçte halktan kopmayıp halkın her türlü sorunları ile ilgilenmesinin zaruridir. Kapılarımızı sonuna kadar halkımıza açmalıyız.
    Havsa'da 10 yıl sonra muhalefet partisi konumuna düşürüldük. Eğer Havsa Sosyal Demokrat bir yöneticilik yaşıyor olsaydı, pandemiyi daha az hasarla atlatırdık.
    CHP ilçe yönetiminin ve CHP'li meclis üyelerinin bulundukları konumda denetim konusunda da aktif olmasını öneririm. Halk bize siyaseten yönetme yetkisi vermediyse de denetleme yetkisi verdi. Bu görevimizi layıkı ile yapmazsak yarın yönetme yetkisini de alamayız. ilçe yönetimi bu organizasyonu sağlamakla yükümlüdür. Herkesi bir araya getirerek yeniden Havsa'ya CHP iktidarını, Sosyal Demokrat idari şeklini getirmek zorundadır. Çocuklarımızın daha güzel günler görmesi için evlerimize kapanıyoruz ve onlardan uzak bir bayram kutluyoruz. 
    Umudunuzu yitirmeyin, Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.