Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Savaştürk, “Bizi Algı Yaratmakla Suçlayanlar Muhalafet Görevlerine Devam Etsin, Yaparsa Ak Parti Yapar”

“Sayın Çığla siyasi ihtirasları uğruna kimseyi itibarsızlaştırma çabasına girmesin. il genel meclis üyelerimiz ile muhtarlarımız birlikte mesai yapmak zorundadır.” diyen AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Başkanı Savaştürk, “Bizi Algı Yaratmakla  Suçlayanlar Muhalafet Görevlerine Devam Etsin, Yaparsa Ak Parti Yapar”

Nilay YILMAZ

    “il Genel meclisinin yatırım programlarına Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin onayı ile ödeme çıkmaktadır. Sn. Çığla siyasi ihtirasları uğruna kimseyi itibarsızlaştırma çabasına girmesin. il genel meclis üyelerimiz ile muhtarlarımız birlikte mesai yapmak zorundadır.” diyen AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, 4 köyümüzde başlayan V kanal işinin diğer köylerde de devam edeceğini söyledi.
    Konu ile ilgili olarak gazetemize yazılı açıklamada bulunan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk açıklamasında; 
    “Sevgili Hemşehrilerim 22 köyümüze yapılacak hizmetler için kim elini taşın altına koymuşsa Allah ondan razı olsun. AK Partimiz 19 yıldan beri milletimizin teveccühü ile iktidardadır. 22 köyümüze ve ilçemize 19 yıldan beri hizmetlerini sunmaktadır. 
    Geçtiğimiz günlerde Habiller, Osmanlı, Abalar ve Oğulpaşa köylerinde başlayan V kanal yapım işinin 22 köyümüzde yapılacağı bilgisini il Genel Meclis Üyemiz Sayın Ahmet Demircan, sosyal medya üzerinden paylaşınca, CHP il Genel Meclis Üyesi Sayın Serdar Çığla halkımızı yanıltmaya çalışıyorlar diyerek ortaya çıkmış, bir de sözüm ona bir başkası da Sayın il Genel Meclis Üyemiz Ahmet Demircan'ı büyük bir yalancılıkla suçlamış, iftira atmıştır. 
    Sayın Valimiz Ekrem Canalp başkanlığında il Genel Meclisimiz tabi ki yatırım programlarını hazırlamaktadır. Bundan dolayı kendilerine  teşkilatım ve Havsa halkı adına teşekkürlerimi sunarım.
    il Genel Meclis Üyemiz Sayın Ahmet Demircan köylerimize V Kanal yapım işini Sayın Ekrem Canalp ile görüştüğünü bu konuda özel idare bünyesinde çalışma ekibi oluşturulduğu bilgisini saygıdeğer muhtarlarımız ile paylaşmıştır. ilçemizde 4 köyümüzün başladığı 18 köyümüzünde  programa alınacağı  hatta Edirnemizin 253 köyünde de yapılacağı paylaşılmıştır. 
    Nihayet iyi işe akıbette iyi olur derler. 4 köyümüzde başlayan V kanal işi inşallah diğer köylerde de devam edecektir.
    Ancak il Genel Meclisinin yatırım programlarına Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin onayı ile ödeme çıkmaktadır.
    Siyasi ihtiraslar uğruna kimse kimseyi itibarsızlaştırma çabasına girmesin. il Genel Meclis üyelerimiz ile muhtarlarımız birlikte mesai yapmak zorundadır.
    Kocaman yalanlar il genel meclis üyemizin işi olmaz, biz muhalefet uslubu ile konuşmayız sadece yapılacak hizmetlere bakarız.
    Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm muhtarlarımız ile birlikte köylerimiz için hizmet yolunda daima çalışacağız. Çalışkan Valimiz Sn. Ekrem Canalp beyfendi bu pandemi döneminde dahi Edirnemize hizmet için canı gönülden çalışmaktadır. Kendisine Teşkilatım ve Havsa halkı adına tekrar teşekkür ederim. 
    iktidar çözüm, çare, hizmet ve yatırım yeridir. Edirnemiz de ve Havsamız da kimsenin iktidar havasına girmeye hakkı yoktur. Milletimizin o görev hakkı bize verildi. Bizi algı yaratmakla suçlayanlar muhalafet görevlerine devam etsinler.
    Bugüne kadar 22 köyümüze ve Belediyemize desteklerini esirgemeyen Sayın Milletvekli Fatma Aksal hanımefendi ve il Başkanımız  Sayın Belgin iba hanımefendiye teşkilatım ve Havsa Halkı adına teşekkür ederim.
    19 yıldan beri köylere birçok hizmet yapıldı. Bundan sonra da güzel işler yapılacaktır. Bu vesile ile bu salgın döneminden sağlıklı bir şekilde çıkıp güzel günlere kavuşmak dileğiyle hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.