Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“'128 Milyar Nerede' Millet için Soruyoruz”

“Ana muhalefet olarak '128 milyar $ Nerede' sormaya devam edeceğiz. Milletin hazinesini ve Merkez Bankasındaki yedek akçeleri sıfırlayıp net -47 milyar dolar rezerve düşürenler bugün hesap vermekten kaçsa bile yarın sandıkta bu millete hesap verecektir.” diyen CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“'128 Milyar Nerede' Millet için Soruyoruz”

Sertkan YILMAZ

    CHP Havsa ilçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklama şöyle: “AKP ekonomiyi yönetemiyor, işsizlik, enflasyon, adaletsiz gelir dağılımı ve hukuksuzluk aldı başını gidiyor. Bir de bunlara Pandemi eklenince iktidar darmadağın, oradan oraya savruluyor. Pandemide iki maske dağıtamayan, gerçekleri ve doğru verileri gizleyen, aşılamada geldi-gelecek, 10 milyon-20 milyon doz, Aralık-Ocak-Şubat derken, Nisan ayının yarısını geçtik, aşılamada yeni hedef son bahara kaldı. Ne yazık ki her gün 250-300 vefat.
    Millete yasaklar, AKP'ye tüm ülkede lebalep kongreler. Millete sabır, saray ve eşrafına yarabbi şükür. Millete askıda ekmek; yandaşa, danışmana, bürokrata, emekli AKP milletvekiline 3 yetmez 5 maaş, Bu nasıl vicdan bu nasıl amel.
    “Damat nerede”, gece operasyonlarıyla görevden alınan merkez bankası başkanları neden görevden alındı, '128 milyar $ nerede' Millet için sormaya devam edeceğiz.
    Son olarak Edirne Valiliği, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında il genelinde afiş ve pankart asma yasağı getirdi. Konuya ilişkin muhataplara gönderilen resmi yazıda "Valiliğimiz ve Kaymakamlıklarımızca düzenlenmesi uygun görülenler hariç olmak üzere siyasi parti, sendika. dernek vb. sivil toplum kuruluşu binalarına, kendi bayrak, amblem ve logoları dışında her türlü afiş, pankart vb. malzemelerin asılması yasaklandı.
    iktidar (tek adam yönetimi) her geçen gün artan faşizan uygulamalarıyla eksiklerini, yanlışlarını, beceriksizliklerini üstünü örtmek istiyor. Bu ülke ve bu devlet böyle yönetilmez devleti ve onun temsilcilerini bu kadar Siyasallaştırmak, devlete güveni ortadan kaldırır. Devleti yaşat ki, millet yaşasın.
    Bu düşüncelerle, halkımızın huzur ve refahı için, demokrasi, hukuk ve özgürlükler alanında mücadelemize devam edeceğiz.
    Halkımıza sağlık ve huzur içinde hayırlı ramazanlar dileriz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.