Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Öncesi, 8 ve 12'nci Sınıflar Hariç Yeniden Uzaktan Eğitime Geçildi

Korona Virüs ile mücadele kapsamında okul öncesi, 8 ve 12'nci sınıflar hariç okullarda yüz yüze eğitime ara verildi. Yeniden uzaktan eğitime geçildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2021 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2021 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Okul Öncesi, 8 ve 12'nci Sınıflar Hariç Yeniden Uzaktan Eğitime Geçildi

Sertkan YILMAZ

    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs ile mücadele kapsamında okul öncesi, 8 ve 12'nci sınıflar hariç okullarda yüz yüze eğitime ara verildi. Yeniden uzaktan eğitime geçildi.
    Konu ile ilgili olarak Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
    “Ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda yapılan değerlendirmeler sonucunda, yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçişle ilgili bazı yeni kararlar alınmıştır.Buna göre; ilkokullarda tüm sınıflar düzeyinde tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecektir. Ortaokulların tüm sınıf düzeylerinde (8.sınıflar hariç) tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecektir. Liselerin tüm sınıf düzeylerinde (12.sınıflar hariç) tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecektir. 8 ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime devam edebileceklerdir. 8 ve 12. sınıflar ile mezunlara yönelik düzenlenen destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarına cumartesi ve pazar günleri de dahil devam edilecektir.
    Okul öncesi eğitim kurumları yüz yüze eğitime mevcut şekilde devam edecektir.
    Okullarımızın gerekli hazırlıkları yapabilmesi için yeni kararlar,15 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren uygulanmaya başlandı.” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.