Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gel işin Olsun” Projesi Hayata Geçirildi

Havsa Kaymakamlığı önderliğinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ilçemiz Halk Eğitimi Merkezi ile Adaş Trakya Tekstil arasında gerçekleştirilen ve “Gel işin Olsun” ismi verilen proje kapsamında ilçe halkımız için iş garantili kurslar açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Gel işin Olsun” Projesi Hayata Geçirildi

Nilay YILMAZ

    Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinde istihdam oluşturacak bir proje hayat geçirildi.
    Havsa Kaymakamlığı önderliğinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ilçemiz Halk Eğitimi Merkezi ile Adaş Trakya Tekstil arasında gerçekleştirilen ve “Gel işin Olsun” ismi verilen proje kapsamında ilçe halkımız için iş garantili kurslar açıldı.
    ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, 01 Nisan 2021 Perşembe günü (dün) tüm pandemi tedbirleri alınarak Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin giyim üretim teknolojisi atölyelerinde, Adaş Trakya Giyim Sanayi yetkilileri tarafından kurulan son teknoloji makinalar ve usta eğiticiler eşliğinde açılan ilk etap kursu ziyaret ederek kursiyerlerle buluştu. 
    Açılan kurs ile ilgili olarak ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir gazetemize yaptığı açıklamada; 
    “Adaş Trakya Tekstil ile imzalanan protokol kapsamında Halk Eğitimi Merkezimizce halkımıza yönelik meslek edindirme kursu ilk etap kursiyerleriyle açıldı. Kursa başvurmak isteyenlerin kayıtları Halk Eğitim Merkezinde yapılmaya devam etmektedir. Kurslara kayıt için 18-35 yaş arası olmak, en az okur-yazar olmak yeterli olup başvuru şahsen yapılmaktadır. Ülkemizi ve ilçemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinde kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin ilçemizde bulunan Adaş Trakya Tekstil Fabrikasında işe başlayabilecekleri bu proje hem ilçemize hem de ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.