Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazar Yerinde Çalışmalar Devam Ediyor

ilçemizde Kapalı Pazar yeri için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçe pazarını bir an önce yerine alabilmek için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2021 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2021 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Pazar Yerinde Çalışmalar Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    ilçemizde Kapalı Pazar yeri için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 
    Geçtiğimiz günlerde temeli atılan ilçe kapalı Pazar yerimizide çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. ilçede yapılan tüm çalışmaları yerinde inceleyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yapımına başlanan kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu.
    ilçe pazarını bir an önce içeriye almak için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Balkan, “Ustalarımız, mühendis arkadaşlarımız pazaryerimize başladı. Bugün 25 noktaya temel betonumuzu atmaya başladık. inşallah 2-3 gün sonra da 25 noktaya daha temel betonumuzu atıp yavaş yavaş kolonlarımız dikeceğiz. Çalışmamız hızlı gidiyor. Amacımız ilk etapta kolonlarımızı bir an önce bitirip ardından da pazarımızı bir an önce içeriye almak. Bu amaçla hızlı bir şekilde temel betonumuzu attık. 1-2 ay içerisinde bunları bitirip pazarımızı yakında içeri alacağız. Çalışmaya devam durmadan ilerlemeye devam diyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.