Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitkisel Üretim Desteklemelerinde Son Gün 31 Mart

Yağlı Tohumlu Bitkiler Fark Ödemesi Desteği için son başvuru tarihi 31 Mart 2021 olarak açıklandı. Tarım ve Orman Bakanlığının bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular dilekçe ve ilgili eklerle birlikte belirtilen süre içerisinde tarım il/ilçe müdürlüklerine yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2021 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2021 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Bitkisel Üretim Desteklemelerinde Son Gün 31 Mart

Sertkan YILMAZ

    Tarım ve Orman Bakanlığının bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Dilekçe ve ilgili eklerle birlikte belirtilen süre içerisinde tarım il/ilçe müdürlüklerinden yapılacak başvurularda Yağlı Tohumlu Bitkiler Fark Ödemesi Desteği için son tarih 31 Mart olarak açıklandı.
    Konu ile ilgili olarak Havsa ilçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Kartal gazetemize yazılı açıklamada bulundu. Kartal açıklamasında; “Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ no:2020/ 31) doğrultusunda Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline Göre Fark Ödemesi Desteği kapsamında ilçemizde yetiştiriciliği yapılan Yağlı Tohumlu Bitkiler (Yağlık Ayçiçeği ve Kanola) Fark Ödemesi Desteği dosyalarının son teslim tarihi 31.03.2021 Hububat Baklagil ve Dane Mısır (Arpa, Buğday, Yulaf, Tritikale, Çeltik, Dane Mısır, Kuru Fasulye ve Nohut) Fark Ödemesi Desteği dosyalarının son teslim tarihi 30.04.2021 olup mağduriyet yaşanmaması için dosyalarını halen teslim etmeyen üreticilerimizin son başvuru tarihine kadar ilçe Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.