Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Milletvekili Gaytancıoğlu ilçemizi Ziyaret Etti

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu geçtiğimiz günlerde ilçemiz Kadın Kooperatifini ve 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçe Hastanemizi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2021 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2021 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Milletvekili Gaytancıoğlu ilçemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu geçtiğimiz günlerde ilçemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
    Her fırsatta ilçemize gelerek vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen Gaytancıoğlu geçtiğimiz günlerde ilçemiz Kadın Kooperatifini ve 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçe Hastanemizi ziyaret etti.
    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Kez 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçe Hastanemizi ziyaret etti.
    Gaytancıoğlu, “Sağlığımız için fedakarca görev yapan, yaşamımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” dedi.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden; “Zorlu pandemi sürecinde hayatları pahasına görevlerini yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.” dedi.
    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Kez daha sonra Havsa Kadın Kooperatifini ziyaret ederek üretici kadınlarımız ile bir araya geldiler.
    Gaytancıoğlu, “Ülkemizin geleceği üretimde, üreticimizinde geleceği kooperatifçiliktedir. Üreticinin emeğini tüketici ile birleştiren, üreticinin yan yana durmasından doğan gücü ortaya koyan kooperatiflerimiz, hele ki kadınlarımızın girişimciliği ve çalışkanlığını bir araya getirdiği zaman, kazanan üreticimiz, kadınlarımız ve tüketiciler olacaktır. Bir Cumhuriyet projesi olan kooperatifçiliği Havsamızda kadın eliyle kurup güçlendirenleri kutluyor, çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Desteğimiz her zaman onlarladır.” dedi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.