Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediyesi içme Suyu Kuyularını Arttırıyor

“Ülkemizde ve bölgemizde kuraklıklar yaşanırken yaz aylarında oluşabilecek kuraklığa karşın içme suyu kuyularımızı arttırıyoruz. Yıllardır çalışmayan 5. kuyumuzu faal hale getiriyoruz” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2021 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2021 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediyesi içme Suyu Kuyularını Arttırıyor

Nilay YILMAZ

    Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan kuraklık nedeniyle yaşanan içme suyu sıkıntısını ilçede yaşanma riskini azaltmak için ilçemiz Belediyesi içme suyu kuyularını artırıyor.
    Konu ile ilgili olarak Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl bölgemizde yaşanan kuraklık nedeni ile ilçemiz'de yaşanmasa da il Merkezimizde ve bazı ilçelerimizde yaşanan içme suyu sıkıntısının, ilçemizde yaşanma riskini en aza indirmek için tedbir almaya devam ediyoruz. Yaz aylarında oluşabilecek kuraklığa karşın içme suyu kuyularımızı arttırıyoruz.
    Mevcut durumda ilçemiz'de saatte toplam 130 m3 su besleyen iki su kuyumuz ve 45 m3 lük bunlara yedek iki su kuyumuzla ilçemiz'e içme suyu sağlıyoruz.
    Şimdi de bu 4 kuyuya ek olarak son 10-12 yıldır çalışmayan ve saatte 55 m3 su sağlayan 5. su kuyumuzu da tadilatını yaparak hizmete aldık. 
    Hem ilçemizde hem bölgemizde su sıkıntısı yaşanmaması dileği ile önlem almaya ve tedbirli olmaya devam edeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.