Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa'ya Yakışan Bir Nikah Salonu Yapacağız”

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Kır bahçemizdeki çalışmalarımız devam ediyor ve yapacağımız nikah salonumuzla bu alanı ilçemiz için önemli bir alan haline dönüştürmüş olacağız. Havsa'ya yakışan bir nikah salonu yapacağız.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Havsa'ya Yakışan Bir Nikah Salonu Yapacağız”

Nilay YILMAZ

    ilçemizde düğün salonumuzun hemen arkası halı sahamızın da hemen yanında 1000 m2'nin üzerinde bir alan içerisinde kır bahçesi düğün salonu projesini hayata geçiren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Kır bahçemizdeki çalışmalarımız devam ediyor ve yapacağımız nikah salonumuzla bu alanı ilçemiz için önemli bir alan haline dönüştürmüş olacağız. Havsa'ya yakışan bir nikah salonu yapacağız.” dedi.
    Başkan Balkan; “Kır bahçemizdeki çalışmalarımız devam ediyor ve yapacağımız nikah salonumuzla bu alanı ilçemiz için önemli bir alan haline dönüştürmüş olacağız.
    Yıllardır ilçemizde 100. yıl iş hanımızın bodrumunu nikah salonu olarak kullanıyoruz. Gençlerimizin mutluluğa ilk adımı attıkları o özel anlarınından olan nikahlarını malesef bu bodrum katında kıyıyoruz. ilçemizde yıllardır eksikliğini hissettiğimiz nikah salonumuzu kır bahçemizin yanında olan soyunma odalarının bulunduğu alana yaparak burayı bir konsept haline dönüştürmüş olacağız.
    Yıllardır ilçemize gençlerimize hizmet eden soyunma odalarımızı buradan kaldırıyoruz.
    ilçemizdeki nikah salonumuz çok kullanışlı olmayan 100. yıl işhanımızın bodrumunda ve bizler genç çiftlerimizin nikahlarını bu alanda gerçekleştiriyoruz.
    Soyunma odalarımız yıkarak 100-120 metre karelik alana nikah salonu yapacağız. Yaklaşık 2 aylık bir sürede tamamlamış olacağız. Kır bahçemizin olduğu bu alanı bir kompleks haline getirmiş olacağız.Yeni yapılacak nikah salonumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.