Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullarımız “Okulumuz Temiz” Belgelerini Aldılar

ilçemizde ''Okulum temiz'' belgesi almaya hak kazanan okullarımıza belgeleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Okullarımız “Okulumuz Temiz” Belgelerini Aldılar

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan yaptığı açıklamada; ''Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme iş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı. Tetkik Görevlileri tarafından ilçemizde yerinde denetlenen ilçemiz Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilçemiz imam Hatip Ortaokulu, ilçemiz Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, ilçemiz Atatürk Ortaokulu, ilçemiz Sokollu Mehmet Paşa ilkokulu'na sertifikalarını verdik'' dedi.
    Okul müdürleri ve personeline teşekkür eden Fidan; “Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında yapılan incelemeler sonucunda, ilçemiz Melahat Kilimci Ortaokulu "Okulum Temiz Belgesi"ni almayı hak etmiştir. Okulumuzu tebrik ederiz.
    Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında yapılan incelemeler sonucunda, ilçemiz Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilçemiz imam Hatip Ortaokulu, ilçemiz Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, ilçemiz AtatürkOrtaokulu, ilçemiz Sokollu Mehmet Paşa ilkokulu "Okulum Temiz Belgesi"ni almayı hak etmiştir. Okullarımızı tebrik ederiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.