Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Su Deposunda Çalışmalar Devam Ediyor

ilçemiz Belediyesi, geçtiğimiz yıl başladığı su depolarında yenileme çalışmaları kapsamında ilk havuzu tamamlayarak, ilçemize su vermeye başladı. ikinci havuzunda en kısa sürede tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Başkanı Av. Aydın Balkan ilçemizi temiz suya kavuşturacağız dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Su Deposunda Çalışmalar Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    “ilçemizin daha temiz ve daha sağlıklı bir suyu olsun diye su depomuzdaki çalışmalarımız devam ediyor.” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilk havuzun çalışmasının bittiğini ve ilçeye su vermeye başladıklarını, ikinci havuzun da kısa sürede tamamlanarak, ilçemizde uzun yıllar kullanılacak olan su deposunun hizmete sunulacağını söyledi.
    ilçemiz Belediyesi, geçtiğimiz yıl başladığı su depolarında yenileme çalışmaları kapsamında ilk havuzu tamamlayarak, ilçemize su vermeye başladı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamada; “ilçemizin daha temiz ve daha sağlıklı bir suyu olsun diye su depomuzdaki çalışmalarımız devam ediyor. 
    Geçtiğimiz yıl su depomuzda başladığımız yenileme çalışmamız kapsamında ilk havuzumuzu tamamlayarak ilçemize suyu vermeye başladık.
    ikinci havuzumuzu da kısa sürede tamamlayarak ilçemizde uzun yıllar arkamıza bakmadan kullanacağımız su depomuzu ve yeni sistemi tamamlamış olacağız.
    Buradaki hazırlıklarımızı tamamladık. Eskimiş ve ömrünü tamamlamış paslanmış borularımızı kaldırdık yerine yeni paslanmaz borularımızı koyduk. Deponun içerisinde biriken kum,çamur ve kiri topladık. Deponun içinde su ile beraber gelen kumlar tamamen temizlendi.
    15 gün gibi bir süre içerisinde işlemimizi tamamlayarak ilçemize daha sağlıklı ve temiz bir şekilde bu havuzumuzdan da suyumuzu vermeye devam edeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.