Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullarda ikinci Dönem Pazartesi Günü Başlıyor

Yarıyıl tatili 14 Şubat 2021 Pazar günü bitecek ve 15 Şubat 2021 Pazartesi günü okullarda ikinci dönem başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Okullarda ikinci Dönem Pazartesi Günü Başlıyor

Nilay YILMAZ

    Yarıyıl tatili 14 Şubat 2021 Pazar günü bitecek ve 15 Şubat 2021 Pazartesi günü okullarda ikinci dönem başlayacak. 15 Şubat'tan itibaren köy okullarında tam zamanlı,1 Mart'tan itibaren ilkokullarda seyreltilmiş, 8 ve 12'nci sınıflarda tam zamanlı yüz yüze eğitim başlayacak.
    ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Şube Müdürü Muhammed Türkmen başkanlığında 15 Şubatta yüz yüze eğitim öncesinde ilçemiz okul müdürleri ile planlama ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan; “Normal şartlarda 2 hafta olarak belirlenen yarıyıl tatiline ikinci dönemdeki ara tatil süresi de eklenmiş ve yarıyıl tatili 3 haftaya çıkarılmıştı. Bu nedenle yarıyıl tatili 14 Şubat 2021 Pazar günü bitecek ve 15 Şubat 2021 Pazartesi günü öğrenciler ikinci döneme başlayacak.
    Yüz yüze eğitim öncesinde, Şube Müdürü Muhammed Türkmen ile birlikte  ilçemiz okul müdürleri ile planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Tüm salgın tedbirlerinin eksiksiz uygulandığı toplantıda yüz yüze eğitim sürecinde alınacak önlemler ve yürütülen çalışmalarla ilgili görüşüldü.
    Tüm okullarımız bu sürece hazır durumdadır Öğrencilerimizi çok özledik ve onları hasretle bekliyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.