Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa için Ne Gerekiyorsa Yapacağız”

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, 08 Şubat 2021 Pazartesi günü (dün) ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2021 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Havsa için Ne Gerekiyorsa Yapacağız”

Nilay YILMAZ

    TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, ilçemiz Belediye Başkanı Av.Aydın Balkan'ı ziyaret etti.
    AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal 08 Şubat 2021 Pazartesi günü (dün) ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret etti.
    Başkan Balkan; “TBMM KEFEK Başkanı, Ak Parti MKYK üyesi Vekilimiz Sayın Fatma Aksal'ı belediyemizde ağarladık. 
    Vekilimiz ile çalışmalarımızı ve projelerimizi çalışmaya, takip etmeye devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi yoğun yağış sonrası bozulan dere yatağımızda tadilat çalışması yap-maya başladık.
    Aldığımız yoğun yağışlar sonrası zarar gören dere yatağımızda, DSi Bölge Müdürlüğümüz ile Fen işleri Müdürlüğümüz koordineli şekilde taş tahkimatı ve dere yatağı tadilat çalışmalarını değerlendirdik.
    ilçemizde devam eden çalışmalarımızı, düşündüğümüz yeni projelerimizi ve bu kapsamda Bakanlık'larımızda takip edeceğimiz çalışmalarımızı görüştük. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilçemizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz.
    Vekilimiz Sayın Fatma Aksal ve il Başkanımız Sayın Belgin iba'nın destekleri ile ilçemiz ve bölgemiz için katma değer yaratacak, hizmet kalitemizi arttıracak çalışmalara birlikte devam ediyoruz. Havsa için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.