Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediyesi Spor Kültür ve Sanat Kursları Başlıyor

Havsa Belediyesi Spor, Kültür, Sanat Kursları başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Belediyesi Spor Kültür ve Sanat Kursları Başlıyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin göreve geldiği ilk günden beri ilçemizde kültürel anlamda gençlerimize, çocuklarımıza sağladığı imkanları bu yaz açılacak olan kurslarla dahada artırıyor.
    “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” sözünden hareketle sporsal ve kültürel faaliyetleri ilçe geneline yaymaya çalışan ilçemiz Belediyesi, bu yaz açacağı yaz kursları ile 4- 14 yaş arası çocuklarımıza hizmet vermeyi amaçlıyor.
     Bu sezon bale,satranç ve ingilizce alanlarında açılacak olan kurslara kayıtlar başlamış olup kayıt yaptırmak isteyenlerin Belediye Yazı işleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin yaptığı açıklamada,”Gençlerimiz ,çocuklarımız bizlerin geleceği.Onları yetiştirmek onlara katkı sağlamak bizim birinci görevimiz.Göreve geldiğim gün başlatmış olduğumuz faaliyetler kapsamında bugün birçok çocuğumuz halk oyunları konusunda kendisini geliştirerek ilçemizin, ülkemizin bayrağını birçok ülkede başarı ve gururla dalgalandırdılar.inanıyorum ki bundan sonrada aynı başarıyı göstermeye devam edecekler.Malum okullar kapandı.
    Yaz ayı çocuklarımızın hem dinlenme hemde sportif faaliyet yapmaları için uygun bir zaman.Bu yaz belediyemiz olarak bizlerde ilçemizde bu konuda çocuklarımıza destek vermek istedik.Alanında deneyimli,kaliteli eğitmen kadrosu ile 4-14 yaş arasındaki çocuklarımıza bale, satranç ve ingilizce alanlarında kurs başlatıyoruz.Kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımız belediyemiz yazı işleri müdürlüğüne başvurabilirler.Unutmayalım ki  “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.