Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediyesinden Minik Kalplere Sıcacık Dokunuş

Pandemi dönemi ile birlikte kış mevsiminin iyice hissedildiği şu günlerde ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını unutmadı. Belediyemiz tarafından başlatılan sosyal yardım çalışmalarına, ihtiyaç sahibi ailelerinin çocukları için hazırlanan giyim yardımları ile devam ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2021 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2021 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediyesinden Minik Kalplere Sıcacık Dokunuş

Nilay YILMAZ

    Kış mevsiminin iyice kendini gösterdiği şu günlerde ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını unutmadı. Belediyemiz tarafından başlatılan sosyal yardım çalışmalarına, ihtiyaç sahibi ailelerinin çocukları için hazırlanan giyim yardımları ile devam ediliyor. 
    Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giyecek yardımında bulunulacağını bildiren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; 
    “Belediyemiz sosyal yardım çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları ve bebekleri için hazırladığımız giyim yardımları için paketlerimiz geldi ve hazırlıklarımızı tamamladık.
    ihtiyaç sahibi ailelerimiz Belediyemiz'e çocuklarının yaşlarını ve bedenlerini belirtecekleri şekilde başvurmaları halinde çocuklarımızın tüm kışlık giyimini olanaklarımız çerçevesinde temin edeceğiz.”dedi.
    Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımızın her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Balkan, "Onların mutlulukları ve gülümsemeleri her şeyden önemli. Gönül belediyeciliği çalışmaları doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve minik yavrularımızı yalnızca bu soğuk kış günlerinde değil hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim herşeyimiz." dedi.
    Son günlerde kışın kendini daha da hissetirmesi ile salgın döneminde artan sosyal yardım taleplerine daha fazla cevap verebilmek için Kızılay Edirne Şubesi ile yapılan görüşmeler ve toplantı sonrasında ilçemizde 100 haneye daha gıda yardımı yapıldı. 
    Pandemi günlerinde 100 haneye daha yardım ulaştıran Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
    “Salgın döneminde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın artış gösteren sosyal yardım taleplerine daha fazla yanıt verebilmek için Edirne Kızılay Şubesi ile yaptığımız görüşmeler sonucu bu hafta yaptığımız toplantıda talebi onaylanan 100 hanemize daha yaklaşık 15 günlük gıda yardımda bulunduk. 
    Sosyal yardımlarımıza destek talebimize cevap veren Kızılay Edirne Şubemize ve Yönetimine, yine ilçemizde sosyal yardımlarda destek taleplerimizi kırmayan hayırsever hemşehrilerimize Belediyemiz ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.