Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Zübeyde Hanımı Andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa ilçe yöneticileri ve ilçe Kadın Kolları yönetimi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı ölümünün 98. yılında andı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Zübeyde Hanımı Andı

Sertkan YILMAZ

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım, ölümünün 98. yıldönümünde ilçemizde anıldı.
    Bir kadının dünyayı değiştirebileceğini belirten CHP Havsa ilçe  Kadın Kolları Başkanı Gülhan Memiş yaptığı açıklamasında, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 14 Ocak 1923 tarihinde hayata gözlerini yuman annesi Zübeyde Hanım'ı ölümünün 98. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. 
    Zübeyde anne, bir annenin tüm dünyayı değiştirebileceğinin en güzel örneğidir. Onun yetiştirdiği evlat, kazandığı zaferlerle ulusumuzun kurtarıcısı ve ışığı olmuştur..Ve bu ışık bizleri sonsuza kadar aydınlatacaktır.
    Bizler bir kez daha Zübeyde annemizin huzurunda Cumhuriyet'in değerleri ile yetişen, tarafsız, vicdan ve adalet sahibi nesiller yetiştireceğimize, emanetimiz olan bu değerlere dil uzatan karanlık ve yobaz zihniyetle sonuna kadar mücadele ederek ömrümüzün yettiği sürece de  çağdaş, demokratik, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir Türkiye için çalışmaktan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğimize söz veriyoruz.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı hatırlamak kadını, anneyi, Cumhuriyeti ve değerlerini bir kez daha anmak, savunmak ve korumak demektir. Zübeyde Hanım'ın şahsında tüm annelerimizi bir kez daha hatırlıyor ve annelerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. 
    Böyle bir anneye kucak açmaktan sonsuz istirahatinde onu kalbimizin en değerli kösesinde taşımaktan onur duyuyoruz. Türk milletlinin Başkomutanı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal  Atatük'ün annesi Zübeyde hanımın şahsında tüm ebediyete intikal eden kadınlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhun şad olsun Zübeyde Anne.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.