Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan, “Kapalı Pazar Yerimizi Yapıyoruz”

ilçemizde uzun zamandır yapılması beklenen ve ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın seçim vaatleri arasında bulunan Havsa sebze meyve pazarının daha modern bir hale dönüşmesi için üzerinin kapatılması konusunda ihale süreci tamamlanarak yapım işi ihale sözleşmesi imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Balkan, “Kapalı Pazar Yerimizi Yapıyoruz”

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Kapalı Pazar yerine yakın zamanda kavuşacak.
    ilçemizde uzun zamandır yapılması beklenen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın seçim vaatleri arasında bulunan Havsa sebze meyve pazarının daha modern bir hale dönüşmesi için üzerinin kapatılması konusunda ihale süreci tamamlanarak yapım işi ihale sözleşmesi imzalandı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan her Cumartesi günü ilçemizde kurulan sebze-meyve pazarımızın üzerinin kapatılması için ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu. Balkan konu ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
    “Bildiğiniz gibi seçim döneminde çeşitli vaatlerimiz vardı. Bunların en önemlilerinden bir tanesi kapalı Pazar yeri projesi. Bunun için gerekli çalışmaları yaptık. Bildiğiniz gibi ihalemizi yaptık ihale sürecini tamamladık. Söz verdiğimiz gibi, yüklenici firma ile sözleşmemizi bugün imzalayarak yapım sürecimizi başlattık. Havsa'mız kapalı pazar yerine kavuşuyor. 
    ilçemizde uzun süredir yapılması beklenen çalışmalarımızdan biri olan Sebze Pazarımızın üzerinin kapatılması için ihale sürecimiz tamamlandı.  ihaleyi alan yüklenici firma ile yapım işi ihale sözleşmesini imzaladık. Projemiz yaklaşık 7200 m2'lik alanın üzerine kurulacak. Yaklaşık 6 metre yükseklikte olacak ve sandöviç panel şeklinde çatımızı tamamlayacağız. Bu sayede hem soğuktan, hem yağmurdan hem de kardan çamurdan insanlarımız kurtulmuş olacak. insanlarımız rahat rahat pazarlıklarını yaparken Pazar esnafımız da rahat rahat ticaretini yapacak 
    Havsa’mızı geliştirecek adımları büyük bir kararlılık içerisinde bir bir atarak karamsarlıkları umuda çevirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Söz Verdiğimiz Gibi, Şimdiden ilçemize, halkımıza ve Havsa’mıza  hayırlı olsun diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.