Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Beklenen Sağnak Yağış Etkili Oldu

ilçemizde hafta sonu başlayan sağanak yağış çiftçinin yüzünü güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Beklenen Sağnak Yağış Etkili Oldu

Sertkan YILMAZ

    Uzun zamandır beklenen yağış ilçemizde ve bölgemizde etkili olmaya başladı. ilçemizde hafta sonu başlayan sağanak yağış sonrasında ilçemizde olumsuzluk yaşanmazken çiftçinin yüzü güldü.
    Son yılların en kurak zamanını yaşadığımız şu günlerde ilçemize yağan yağmur, ekili tarım arazilerini sularken üreticiyi de sevindirdi.
    Meteoroloji yeni hafta için aralıksız yağış haberi verdi. Cuma da hafif kar beklenirken Ocak'ta toplam metrekareye 30 kilogram yağış düştü. 
    Sağanak şeklinde yağan yağmur bu hafta dada devam edecek. Yağan yağmurun etkisi ile hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Bugün kuvvetli sağanak, 13 Ocak Çarşamba ve 14 Ocak Perşembe günü için 5 günlük tahmin raporuna yağmurlu kaydı geçen meteoroloji 15 Ocak Cuma günü de hafif kar yağışı bekliyor. Kurak geçen günlerin ardından yağışa en çok çiftçi sevindi. Çiftçi taban suyu için kar yağmasını bekliyor. 
    Hava sıcaklığı da bugün gündüz en yüksek 12 gece en düşük 7, 13 Ocak Çarşamba günü gündüz en yüksek 10 gece en düşük 6, 14 Ocak Perşembe günü de gündüz en yüksek 8 gece 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.