Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın göreve geldiği ilk yıl başlayan doğalgaz çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    2019 yılında ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın ilk kazmayı vurması ile başlayan doğalgaz yapım hattı çalışmaları devam ediyor.
    ilçemizin modern, çağdaş temiz bir  ilçe durumuna gelebilmesi için ilçe halkının da uzun süredir beklediği temiz ve çevreci enerjiden yararlanabilmek adına ilçemizde doğal gaz hattının döşenmesi çalışmaları devam ediyor.
    Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulundu.
    Başkan Balkan yaptığı açıklamasında; “ilçemizde devam eden doğalgaz şebekesi çalışmalarını Fen işleri Müdürümüz Eren Baş ve yüklenici firma yetkilileri ile yerinde inceledik. 
    Şebekede döşeme işlemi yapılacak alanı arttırarak daha fazla haneye ulaşmak ve kazıları yollarımıza en az zarar verecek şekilde tamamlamak için alternatifler üzerinde çalışıyoruz.
    Yine son günlerde artan su kesintilerimizide en aza indirmek için yapabileceklerimizi görüştük. Su kesintilerimiz, su şebekemizin yapıldığı dönemde tam bir planlamanın olmamasından kaynaklanmakta ve kazılarda öngöremediğimiz hatların aniden karşımıza çıkması ve kopması nedeni ile oluşuyor. Bu nedenle engel olamadığımız kesintiler için hemşehrilerimizden özür diliyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.