Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Kısıtlama Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçemizde denetimlerine hafta boyunca aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2020 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2020 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Kısıtlama Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Sertkan YILMAZ

    Ülkemiz genelinde Covid-19 pandemisinin artışa geçmesinin ardından alınan içişleri Bakanlığı genelgesi ile uygulamaya konulan tedbirler ve kısıtlamalar kapsamında ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerine aralıksız devam ediyor. 
    ilçe Emniyet Müdürü Vekili Sercan Altınorak koordinasyonunda Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta içi saat 21.00'den sonra kapsayan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından denetimlerini artırdı.
    Vakaların artması üzerine sokak kısıtlamaları genişletildi. Hafta sonu olduğu gibi hafta içi  21.00'de başlayan kısıtlamalarda ilçe Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri  hafta içi ve hafta sonu boyunca sorumluluk bölgelerinde denetim yaptı.
    Denetimlerde araçlar ve yayalar tek tek durdurularak, kimlik kontrolü yapıldı ve meslekleri soruldu. Yapılan denetimlerde vatandaşların kurallara riayet ettikleri görüldü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.