Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk’ün Havsa’ya Gelişinin 90. Yıldönümü

25 Aralık 20202 Cuma günü Atatürk'ün ilçemize gelişinin 90. Yıl dönümü kutlama programı Saat 11:00'da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2020 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2020 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Atatürk’ün Havsa’ya Gelişinin 90. Yıldönümü

Sertkan YILMAZ

    Atatürk’ün ilçemize gelişinin 90. Yıl dönümü kutlama programı ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemi kuralları gereğince maske, mesafe, hijyen kuralları çerçevesinde ve sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecektir.

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçemize gelişinin 90. yıldönümü kutlamaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına Covid-19 pandemisi sebebi ile sınırlı sayıda katılımcı ile pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecektir. 
    Kutlama programı 25 Aralık 2020 Cuma günü (bugün) saat 11.00'da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'nda yapılacaktır
    Çelenk sunma programına, ilçe merkezinde bulunan Ortaokul ve Liselerimiz, bayrak, flamaları ile onlara refakat etmek üzere sadece bir öğretmen veya idareci katılacaktır. 
    Program Çelenk sunuluşunun verilecek komut ile başlayıp tamamlandıktan sonra Atatürk'ün anısına saygı duruşunda bulunulacak ve istiklal Marşımız söylenecektir.
    Ardından Sokollu Mehmet Paşa ilkokulu'ndan bir öğretmen tarafından günün anlam önemini belirten konuşması ile program sona erecektir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.