Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğalgaz Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı ziyaret ederek doğalgaz çalışma alanlarında birlikte incelemelerde bulundular

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2020 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2020 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Doğalgaz Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    ilçemizde doğalgaz çalışmaları aralıksız devam ediyor.
    ilçemizde doğalgaz çalışmaları biten bölgelere kaldırım çalışmaları yapılırken doğalgaz çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.
    Her geçen gün ilçemiz çehresini değiştirmeye devam ediyoruz diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ilçede devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.
    24 Aralık 2020 Perşembe günü (dün) AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret ettiler.
    Ziyaretin ardından ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçemizde devam eden doğal gaz çalışma alanına giderek incelemelerde bulundular.
    ilçemiz Belediye Başkanı Balkan; “Her geçen gün ilçemiz çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. 
    Parti il Başkanımız Belgin iba, Havsa ilçe Başkanımız Haluk Savaşturk, il Genel Meclis Üyesimiz Ahmet Demircan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçemiz'de devam eden doğalgaz şebekesi çalışma alanında incelemeler yaparak, mahallemizde komşularımızla sohbet ettik. Çalışmalarımız hakkında değerlendirmeler yaptık. Korona virüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde ilçemizde çalışmalarımıza da devam edeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.