Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa Esnafına Sahip Çık” Çağrısı

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren esnafa destek için alışverişlerin yerel esnaftan yapılması çağrısında bulundu. ilçemiz Belediyesi ve Esnaf Odası tarafından 'Havsa Esnafına Sahip Çık' kampanyası başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Havsa Esnafına Sahip Çık” Çağrısı

Nilay YILMAZ

    Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, “Gün dayanışma günüdür. Salgın döneminde en ağır ekonomik koşullara maruz kalan esnafımız her zamankinden daha çok destek bekliyor” dedi.
    Havsa Esnafına Sahip Çıkıyor” kampanyası kapsamında Havsa Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Sain ile birlikte ilçemiz esnaflarını teker teker ziyaret ederek hem hal hatırlarını soran hem de başlattığı bu kampanya ile yanlarında olduğunu gösteren Başkan Balkan; “Gün dayanışma günü, günümüz birlik olma günü. Hemşerilerimizi de bu zorlu günlerde alışverişlerini özellikle yerel esnafımızdan yapmaya davet ediyoruz. “dedi.
    Salgın döneminde en çok etkilenen kesimlerin başında esnafların geldiğini belirterek, belediye olarak da desteklerinin devam edeceğini belirten  ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamada; 
    “Tüm imkanlarımızla esnafımıza ve vatandaşlarımıza desteğimiz sürüyor. Havsa Belediyesi olarak geçtiğimiz haftalarda faaliyeti durdurulan esnafımıza 750 liraya kadar kira yardımında bulunacağımızı açıklamıştık. Ayrıca karantinada olan hemşehrilerimize maddi yardımlarımıza devam edeceğimizi belirtmiştik. Havsa Belediyesi olarak bizler tüm dünyada etkisini gösteren salgına karşı ilk günden beri birlik ve beraberlik içerisinde olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Geçen yıl salgın döneminde dükkanı kapanan esnafımıza yaptığımız kira yardımı ve özellikle karantinada olup maddi güçlük çeken hemşehrilerimize, sosyal yardımlarımız kapsamında desteğe devam ediyoruz. Gerek özel işyerlerinde kiracı olsun, gerekse belediyemiz kiracısı olan esnafımıza geçen yıl 500 lira olan kira yardımını 750 liraya çıkardık. 
    Zor dönemde ekonomisi ençok bozulan kesimlerin başında esnafımız geliyor. Bizlerde esnafımıza destek olma amacı ile Havsa Esnaf Odası ile birlikte bu kapsamda yeni bir kampanya başlattık. “Havsa Esnafına Sahip Çık” diyoruz. 
    Bu dönemde esnafımıza hep beraber omuz vererek esnafımıza sahip çıkacağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.