Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Pazarı Sıcağa Rağmen Hareketliydi

ilçemiz Esnaf Odası binasının önünden başlayarak kemer altına kadar uzanan yol üzerinde kurulan ilçemiz emtia pazarı bayramdan sonra kurulduğu ilk hafta sonunda oldukça kalabalıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Pazarı Sıcağa Rağmen Hareketliydi

Sertkan YILMAZ

    Yıllardır vatandaşların Cumartesi günü giderek haftalık alışverişini yaptığı bölgeye yapılacak olan yeni okul inşaatı sebebi ile emtia pazarının yeri geçici olarak  ilçemiz Esnaf Odası binasının önünden başlayarak kemer altına kadar uzanan yol üzerinde kuruluyor.Geçtiğimiz hafta sonu aşırı sıcakların olamsına rağmen Pazar hareketliliği devam etti.
    ilçemizde her hafta Cumartesi günü kurulan emtia pazarı bayramdan sonraki haftada  sıcağa rağmen oldukça hareketliydi. Her hafta cumartesi günü ilçemizde hareketlilik yaşanmasına katkı sağlayan Havsa Emtia pazarında havalarında sıcaklığı sebebi ile bu hafta sonu erken saatlerde yoğunluk yaşandı.
    Son yılların en sıcak günlerini yaşadığımız haftasonu kavurucu sıcaklar esnaflarımızı ve vatandaşlarımız büyük ölçüde etkiledi.Bunaltıcı sıcaklar dolayısı ile zor anlar yaşandı.
    Sıcaklara rağmen esnafta vatandaşta satışlardan memnun kaldı.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.