Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenler Günü ilçemizde Kutlanacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e öğretmenlik ünvanının verildiği 24 Kasım tarihinin 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. ilçemizde de Öğretmenler Günü 24 Kasım Salı günü (bugün) kutlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2020 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Öğretmenler Günü ilçemizde Kutlanacak

Sertkan YILMAZ

    Öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde 24 Kasım 2020 Salı günü törenlerle kutlanacak.
    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e öğretmenlik ünvanının verildiği 24 Kasım tarihinin 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.
    ilçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı 24 Kasım 2020 Salı günü saat 10.30'da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak.
    Program Saygı Duruşu ve istiklal Marşı'nın okunması ile devam edecek. ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak.
    Emekli olan personele hizmet şeref belgesi  verilmesinin ardından Şehit Öğretmen Mehmet Birol'un Arpaç köyündeki kabrini ziyaretle program sona erecek.
    BatıEkspres Gazetesi olarak Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.