Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener'in Edirne Programı Ertelendi

25 Kasım 2020 Çarşamba günü Edirne ve ilçemizi ziyaret edecek olan Millet ittifakı ortağı iYi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in Edirne ziyaret programı Korona Virüs salgınında yaşanan artış sebebi ile ileri bir tarihe ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2020 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Meral Akşener'in Edirne Programı Ertelendi

Nilay YILMAZ

    25 Kasım 2020 Çarşamba günü Edirne ve ilçemizi ziyaret edecek olan Millet ittifakı ortağı iYi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in Edirne ziyaret programı Korona Virüs salgını sebebi ile ileri bir tarihe ertelendi.
    25 Kasım Çarşamba günü Saat: 12.00'da  Edirne'ye gelerek bir dizi temaslarda bulunması planlanan Millet ittifakı ortağı iYi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in Edirne ziyareti iptal oldu. Akşener Edirne ziyaretinde açılışını gerçekleştireceği Alparslan Türkeş Bulvarı ve Naim Süleymanoğlu'nun isminin verildiği caddenin de açılış programı ileri bir tarihe ertelendi. 
    Ülkemizin çeşitli il ve ilçelerini gezerek yerel gündemin nabzını tutan iYi Parti lideri Meral Akşener, 25 Kasım Çarşamba günü Edirne ve ilçemize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirecekti.
    Meral Akşener'in ülkemizde artan Covid-19 vakaları sebebiyle tüm ziyaret programlarını ileri bir tarihe ertelendi.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada; “iYi Parti'nin Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 25 Kasım Çarşamba günü Saat. 12.00'da  Edirne'ye gelerek Alparslan Türkeş Bulvarı ve Naim Süleymanoğlu'nun isminin verildiği caddenin de açılışını gerçekleştirecekti. 
    Daha sonra Genel Başkanımız Sayın Akşener Saat: 14.00'da ilçemizi ziyaret ederek Belediye karşısındaki yeni parti binamızın açılışını gerçekleştirecekti. Ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ülkemizde artan Covid-19 vakaları sebebiyle tüm ziyaret programlarını ileri bir tarihe ertelemek üzere iptal etmiştir. Edirne'de Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Naim Süleymanoğlu Caddesi" açılış programıda bu sebepler neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tüm vatandaşlarımıza ve partililerimize saygı ile duyurulur.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.