Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa’dan Büyük Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, Alaattin Çakıcı'nın sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı ve tehditlerini şiddetle kınadıklarını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2020 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2020 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa’dan Büyük Tepki

Sertkan YILMAZ

    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı yazılı açıklamada Alaattin Çakıcı'nın adına yer vermediği görülürken şunları kaydetti:
    “CHP Edirne il Örgütü ve ilçe Başkanlıkları olarak Sayın Genel Başkanımıza sosyal medya üzerinden yapılan saldırıyı ve tehditleri şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz. Bu yaşanan elim olay bir güç gösterisi olmayıp açık şekilde ülkemizin yönetim biçimini gözler önüne koymuştur. Ülkemizde mevcut yönetim boşluğunun bir sonucu ve devlet otoritesinin bitikliği gözler önüne bir kez daha serilmiştir.
    Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yetkili makamlarının bu olaylar karşısında sessizliğini koruyor olması ve adli işlemlerin halen başlatılmamış olması kan dondurucu ve hukuk devleti anlayışından uzaklığın göstergesidir. 
    Bugüne kadar yaşanmış, baskılardan da, saldırılardan da ve tehditlerden de korkmadık ve korkmayacağız. Ülkemizin adaletsizliğe teslimini kabul etmediğimizi ve etmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Muhalefet edenlerin baskı ve tehditle susturulmaya çalışılması beyhude bir çaba olup sonuçsuz kalmaya devam edecektir. 
    Cumhuriyet Halk Partisi'nin savaş meydanlarında kurulan bir parti olduğunu hatırlatarak adalet ve demokrasi mücadelesinden asla geri adım atmayacağımızı belirtiriz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.