Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Halk Eğitimi Merkezinde Kurslar Başlıyor

Havsa Halk Eğitimi Merkezi tarafından, 2020-2021 eğitim öğretim yılında açılabilecek olan kurslar belirlendi. Şartların uygun olduğu muhtelif zamanlarda açılabilecek kurslar ve başvuru şartları şöyle;

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2020 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2020 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Halk Eğitimi Merkezinde Kurslar Başlıyor

Sertkan YILMAZ

    “Havsa Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan el sanatları, nakış, oya, bilgisayar, resim kurslarımızın ilk dönemi başlamıştır. Ayrıca tarım, hayvancılık, meyvecilik, sebzecilik, solucan gübresi üretimi, ingilizce, gitar, işaret dili, iş güvenliği ve işçi sağlığı, giyim üretimi kursları da açmayı planlıyoruz.
    Kursların açılabilmesi için kursa katılacakların kurumumuza gelerek başvuru yapmaları gerekmektedir. Bir kursun açılabilmesi için en az 12 kişilik grubun oluşması gerekiyor. Vatandaşlarımız katılmak istedikleri kursu halk eğitim merkezine gitmeden de talep edebilir. Bunun için internet arama motorundan e-yaygın yazıp, sisteme e-devlet girişi yapıp, Başvurular sekmesini açıp, Kursa Ön Başvuru Yap adımlarını izleyerek, size en yakın il-ilçe halk eğitimi merkezini seçerek istediğiniz kursa Kayıt olabilir veya Kurs Açılması Talebi de yapabilirsiniz. Salgın döneminde olduğumuzdan kurslara katılmak isteyenlerin HES kodu almaları zorunlu hale gelmiştir. Açmayı istediğimiz kurslarla ilçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Kurslarımız tüm halkımıza açıktır. Herkesi kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz.
    Bilgi için 336 1247 numaralı telefonu arayabilirsiniz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.