Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Edirne il Teşkilatı ilçemizi Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne il Teşkilatı, 10 Kasım Salı günü ilçemizi ziyaret etti. Havsa ilçe Teşkilatını ziyaret eden MHP il Teşkilatı, Havsa ilçe Başkanı Sezer Özen ile birlikte ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir'i, Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı ve ilçemiz esnaflarını ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2020 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
MHP Edirne il Teşkilatı ilçemizi Ziyaret Etti

Sertkan YILMAZ

    il Başkanı Zakir Tercan ziyaretle ilgili yapmış olduğu konuşmasında;
    “MHP Havsa ilçe ve il Yönetimlerimiz ile birlikte.. ilçe Kaymakamımız Sayın Reşit Özer Özdemir'i, AK Parti Belediye Başkanımız Sayın Aydın Balkan'ı, ilçe Teşkilatımızı ve Esnafımızı ziyarette bulunduk.
    Ziyaretlerimiz esnasında; Edirne ilimizin ve Havsa ilçemizin sorunları ile ilgili ve Türkiye genelinde meydana gelen olaylar hakkında. ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk.
    Ziyaretimizin akabinde; Havsa ilçe Esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledik.. Esnafımızın Korona Virüsüden dolayı sıkıntılarının olduğu her hallerinden belliydi.
    MHP, olarak halkın sorununu tesbit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz.
    Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak. Esnafımızın, Çiftçimizin, Köylümüzün, Dar ve Yoksul insanımızın derdine çare olmaktır.
    Bu arada; ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların organizasyonunu yapan ilçe Başkanımız Sayın Sezer Özer'e ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. il ve ilçe Yönetimimize yakın ilgi, alaka gösteren ve ikramlarda bulunan ilçe Kaymakamımız Sayın Reşit Özer Özdemir'e ve Belediye Başkanımız Sayın Aydın Balkan'a çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.