Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meslek Yüksek Okulu'ndan Başkan Balkan'a Ziyaret

Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan ve Havsa Meslek Yüksek Okul Sekreteri Mehmet Altıntaş ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2020 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2020 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Meslek Yüksek Okulu'ndan  Başkan Balkan'a Ziyaret

Nilay YILMAZ

    Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Prof. Dr. Mustafa Tan ve Havsa Meslek Yük-sek Okul Sekreteri Mehmet Altıntaş 12 Kasım 2020 Perşembe günü (dün) ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
    Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Prof. Dr. Mustafa Tan ziyarette yaptığı konuşmasında; “okulumuzun başta çöp konusu olmak üzere birkaç sorunu vardı. Çalışmalarınız ve desteklerinizle belediye üniversite işbirliği sayesinde okulumuzun çehresini ilçemize yakışır bir görüntüye kavuşturmuş olacağız. Destekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ilçemizin en önemli değerlerinden biri olan meslek yüksek okulu'muzun fiziki şartlarının geliştirilmesi, çehresinin değişerek sosyal yaşam kalitesinin yükselmesi için verdiğimiz destek sürekli olarak devam edecektir. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa Tan ve Yüksekokul Sekreterimiz Mehmet Altıntaş'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.” dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.