Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sebze-Meyve Pazarımızın Üstü Kapanıyor

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getiriyor. Başkan Balkan’ın seçim vaatleri arasında bulunan Havsa sebze-meyve pazarının daha modern bir hale dönüşmesi için üzerinin kapatılması konusunda ilk adım atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2020 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2020 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Sebze-Meyve Pazarımızın Üstü Kapanıyor

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan her Cumartesi günü ilçemizde kurulan sebze-meyve pazarımızın üstünün kapanacağını duyurdu. 
    Geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemiz Pazar yeri önünde açıklamada bulunan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Bildiğiniz üzere Pazar alanımız ile ilgili olarak bir tapu sorunumuz vardı. Sorunun aşılması ve gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından projemizin startını verdik.” dedi. 
    Başkan Balkan Pazar yerimizin üzerinin kapatılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları söyledi; 
    “Kıymetli Hemşehrilerim, sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.  Güzel bir Cumartesi gününde sizleri Cumartesi Pazarımızın önünden selamlıyorum. 
    Bugün yine mutluyuz, gururluyuz, güzel bir projemizin arifesinde şövalelerimizi kurduk, pankartımızı astık ve hemşehrilerimizi yeni pazar yerimizin görselleri ile buluşturduk. 
    Bildiğiniz gibi seçim döneminde çeşitli vaatlerimiz vardı. Bunların en önemlilerinden bir tanesi 'kapalı pazar yeri' projesi. Bunun için gerekli çalışmaları yaptık. Bildiğiniz gibi tapu ile ilgili bir sorunumuz vardı ve onu da aştık. Gerekli işlemleri tamamladık ve dün yasal olarak projemizin startını verdik.ihale ilanımızı dün Basın ilan Kurumu aracılığı ile yaptık. Kısmetse bu ayın 23'ünde Havsamızın Kurtuluş Günü'nde ihalemizi yapacağız ve ondan sonra da ilk kazmayı inşallah yine birlikte vuracağız. 
    Size biraz projemizin teknik detaylarından bahsetmek istiyorum. Projemiz yaklaşık 7200 m2'lik alanın üzerine kurulacak. Yaklaşık 6 metre yükseklikte olacak ve sandöviç panel malzeme ile çatımızı tamamlayacağız. Bu sayede hem soğuktan,hem sıcaktan hem yağmurdan hem de kardan ve çamurdan in-sanlarımız kurtulmuş olacak. insanlarımız rahat rahat pazarlıklarını yaparken pazar esnafımız da rahat rahat ticaretini yapacak inşallah. Burada yer alan resimlerimizi sosyal medya aracılığı ile de paylaşacağız.
    Şimdiden ilçemize, halkımıza ve Havsamıza  hayırlı olmasını  diliyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.