Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlarımızın Kurduğu Kooperatifin Ünü ilçeyi Aştı

Marka tescilini alan kadınlarımız gururla birinci yıllarını kutladılar.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2020 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2020 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kadınlarımızın Kurduğu Kooperatifin Ünü ilçeyi Aştı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz kadınlarının kurduğu kooperatif günden güne gelişerek yoluna emin adımlarla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde marka tescilini de alan kadınlarımızın ürettiği ürünlerin ünü ilçe sınırlarını aştı. Farklı noktada satışa sunulan kooperatif ürünleri büyük ilgi görüyor.
    Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer "Kooperatifimizin marka tescil belgesini aldık" dedi.
    ilçemizin üretici kadınları  hayalini kurdukları kooperatifi hayata geçirmenin ardından, geçtiğimiz günlerde de marka tescil belgesini aldılar.
    ilçemiz üretici kadınları stand kurarak başladıkları girişimi kooperatif kurarak üretime katılmaya, aile bütçesine katkı sunmaya karar verdi. 
    Hayallerindeki kooperatifi Valilik ve Havsa Belediyesinin desteğiyle kuran girişimci kadınlarımız tarhana, erişte, turşu, reçel ve kahvaltılık ürünler üretiyor. Her gün kooperatifte buluşan ve birlikte birbirinden lezzetli ürünler hazırlayan kadınlar cesaretleri ile benzer hayalleri bulunanlara da örnek oldu.
    Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi Başkanı Hülya Tuncer yaptığı açıklamada; “Kooperatifimizn marka tescil belgesini aldık.2018 yılında başlayan ve ev hanımlarından oluşan kadın girişimimiz, Edirne Valiliği ve Havsa Belediyesi desteğiyle 3 Eylül 2019 tarihinde kooperatifleşme sürecini tamamlayarak, Edirne'nin tek faal kadın kooperatifi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanarak bu yola çıktık. Bugün geldiğimiz nokta bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Tüm Havsa kadınları için hayırlı olsun. Oluşumumuza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.
    BatıEkspres Gazetesi olarak kadınlarımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.