Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meslek Yüksek Okulumuzun Çehresi Değişiyor

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan’ın göreve geldiği ilk gün söz verdiği gibi başlattığı değişim çalışmaları sayesinde ilçemiz genelindeki değişim Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu'nda da hissedilmeye başlandı. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2020 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2020 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Meslek Yüksek Okulumuzun Çehresi Değişiyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz genelindeki değişim Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu'nda da hissedilmeye başlandı. Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın göreve başlamasıyla birlikte büyük önem verdiği Meslek Yüksek Okulunun fiziki şartlarının iyileştirilmesi için Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 
    ilçemizin vitrini olduğunu ve prestiji açısından Meslek Yüksek Okulunun önemli olduğunu belirten Başkan Balkan “Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksek Okulu aynı zamanda ilçemizin vitrini konumunda. Burayı kazanan öğrenciler ve aileleri kayıt yaptırmaya geldiklerinde burada bulunan ve ilçemizin kanayan yarası olan çöplük ve bataklıkla  karşılaştıkları için ilçemiz hakkında olumsuz düşüncelere sahip oluyorlardı. Bu ön yargının önüne geçmek için Meslek Yüksek Okulumuzun çevresinde başladığımız düzenlemelere devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Havsa Meslek Yüksekokul'umuzun adeteda çehresini değiştiriyoruz. Yüksekokul bahçesindeki bataklık alanın kurutulması ve ağaçlandırılması kapsamında çalışmalarımıza başladık. Göreve geldiğimiz günden bu yana Trakya Üniversitesi Havsa MYO ile birebir ilgileniyor, ihtiyaçlarını ve sorunlarını doğrudan müdahil olarak çözüme kavuşturuyoruz. 
    Geçtiğimiz yıl Yüksekokulumuz arkasındaki çöplüğün temizlenmesi, bahçe girişinde bulunan alanın kurutulması ve ağaçlandırılması çalışmalarını yapmış, devamında da ektiğimiz fidanları yeşertmiştik.
    Bu hafta da Yüksek Okulumuz'un iç bahçesinde bulunan bataklık alanın kurutularak temizlenmesi ve ağaçlandırması için çalışmalara başladık. 
    Bu kapsamda bataklık alanda bulunan zeminin açılarak atıksu kanalı yapımını tamamladık.
    Önümüzdeki günlerde bu alanda Yüksek Okulumuz ve Edirne Orman işletme Şefliğimiz ile birlikte ağaçlandırma çalışmalarını da yaparak Yüksek Okulumuz'un bahçesini yepyeni bir görünüme kavuşturacak, öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.