Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP, “Belediye Otobüsü Neden Çalışmıyor?”

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı ilçemize uzun yıllar hizmet eden Belediye Otobüsünün özellikle bu dönemde neden çalışmadığını ve tekrar çalışıp çalışmayacağını soruyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2020 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2020 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP, “Belediye Otobüsü Neden Çalışmıyor?”

Sertkan YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı ilçemize uzun yıllar hizmet eden Belediye Otobüsünün bu dönemde neden çalışmadığını soruyor. Konu ile ilgili olarak CHP Havsa ilçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; “ilçemizde, geçmiş yıllarda kıt kaynaklarla alınan halkımıza uzun yıllar hizmet etmiş belediye otobüsü ve minübüsler bu dönem garajı bekliyor.
    1990'lı yıllardan beri Havsa – Edirne arası yolcu taşıyan, düğün, dernek ve toplu etkinliklerde halkımızın toplu taşıma ihtiyacını karşılayan belediye otobüsü çalışmıyor.
    ilçe halkımızın; memur, öğrenci, genç, yaşlı ve emeklilerin yıllarca Edirne'ye gidiş gelişlerini kolaylaştıran ve bunu ticari bir kazançtan ziyade bir hizmet olarak gören, ilçemizdeki duraklardan, Edirne merkezdeki duraklara ihtiyaçlar doğrultusunda ulaşım sağlayarak hem zaman açısından, hemde ekonomik açıdan yıllarca ücret dengesini sağlayan bir anlayışla çalışan belediye otobüsünün çalışmasına neden gerek görülmüyor?
    Pandemi nedeniyle, kısıtlamaların olduğu ve çalışmasına son verilen, halkın faydasına olan belediye otobüsü tekrar çalıştırılacak mı?”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.