Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan'dan Anlamlı Ziyaret

“Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu Pandemi'den ötürü sokaklarda yaşayamayacak olmamız evlerimizde ve iş yerlerimizde yaşayamayacağımız anlamına gelmiyor” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 29 Ekim 2020 Perşembe günü (dün) düzenlenen kutlama programının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile ilçemiz esnaflarını ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2020 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan'dan Anlamlı Ziyaret

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile ilçemiz esnaflarını ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.
    29 Ekim 2020 Perşembe günü ilçemizde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama programının ardından ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Belediye Meclis üyeleri ilçemiz esnaflarını ziyaret etti. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Balkan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.
    Ziyaretleri esnasında çocukları da unutmayan Başkan Balkan, “Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu Pandemi'den ötürü sokaklarda yaşayamayacak olmamız evlerimizde ve iş yerlerimizde yaşayamayacağımız anlamına gelmiyor. 
    Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi ve rahmet minnet ve şükranla anıyor tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.