Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçe Milli Eğitim Müdürü Fidan'ın '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

29 Ekim 2020 Perşembe günü kutladığımız Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2020 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçe Milli Eğitim Müdürü Fidan'ın '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

Sertkan YILMAZ

    Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
    Tarihe şanlı mücadelemizi altın harflerle yazdırmış olan bu büyük milletin bir ferdi olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz diyen Fidan mesajında; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıldönümünü kutlamanın sevinci içindeyiz.
    Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin  sembolüdür.
    Tarihte eşine az rastlanan bir bağımsızlık mücadelesi yürütülmüş, yediden yetmişe, kadınıyla erkeğiyle kahramanca vatan toprakları savunulmuş ve bu milli mücadelenin sonucunda da Cumhuriyetimiz kurulmuştur.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde milletçe birlikte kurulan Cumhuriyetimizin tüm değerlerini geleceğe taşımak, milli manevi değerlerini korumak hepimizin görev ve sorumluluğundadır. Tarihe şanlı mücadelemizi altın harflerle yazdırmış olan bu büyük milletin bir ferdi olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.
    Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm eğitim camiamızın ve halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, esenlikler diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.