Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ekiz Oldu

AK Parti Havsa Gençlik Kolları Başkanlığına Batuhan Ekiz seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2020 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ekiz Oldu

Nilay YILMAZ

    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Batuhan Ekiz tek aday olarak katıldı. 
    AK Parti Havsa Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ekiz genel kurulda yaptığı konuşmada, “6'ncı Olağan Havsa ilçe Gençlik Kolları kongremize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
    Genel Merkezimizin ve il Gençlik Kolları Başkanımızın da  takdiriyle, gerçekleştirmekte olduğumuz kongremiz ile birlikte bayrağı önceki dönem ilçe Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Onur Yoruç'tan devralmış bulunuyorum. Bugünden itibaren teşkilat olarak çalışmalarımızı büyük bir özveri ile sürdüreceğiz. Gençlik Kolları teşkilatı olarak her zaman aktif ve dinamik yapımızla partimizin tüm kademeleriyle birlikte ilçemizin tüm mahalle , cadde ve sokaklarında aktif olarak çalışacağız.
    Yürüdüğümüz bu kutlu yolda kimi zaman dikenler batacak kimi zaman ayağımıza taş değecek ama bunların hiçbiri canımızı yakmayacaktır.
    AK Partide genç olmanın gururunu yüreğimizde hissediyorsak, yine AK Partide genç olmanın sorumluluğunu yüreğimizin en derinlerinde hissediyoruz.
    Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın biz gençlere “durmak yok koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız.” sözleriyle bizler diklenmeden dik durarak her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan kimseyi kırmadan davamıza hizmet edeceğiz. Bizler Cumhurbaşkanımız gibi dik duran gençler olacağız. Biz büyük bir aileyiz, hep birlikte güçlü bir teşkilatız.inşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur.
    AK Parti ilçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinin ilçemize hayırlar getirmesi dileğiyle saygılarımı sunarım.”dedi. 
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Gençlik Kollarımız'ın Havsa 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. 
    Geçtiğimiz dönem birlikte görev yaptığımız Gençlik Kolları Başkanımız Onur Yoruç ve yönetimi başarı ile taşıdıkları bayrağı yine yönetiminden Batuhan Ekiz kardeşimize devretti.
    Yeni yönetimde görev alan genç kardeşlerimi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.