Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Milletvekili Fatma Aksal ilçemizi Ziyaret Etti

AK Parti Edirne Milletvekili ve TBMM KEFEK Komisyon Başkanı Fatma Aksal ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2020 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2020 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Edirne Milletvekili Fatma Aksal ilçemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    24 Ekim 2020 Cumartesi günü AK Parti Edirne Milletvekili ve TBMM KEFEK Komisyon Başkanı Fatma Aksal ilçemizi ziyaret etti. 
    Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ile birlikte  ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Aksal, Havsa Kadın Kooperatifi, Havsa Belediyesi Kadın Meclisi Üretici Kadınları ve AK Parti Kadın Kollarını ziyaret etti. 
    Başkan Balkan ziyaret ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada;
    “Vekilimiz ve T.B.M.M. KEFEK Komisyon Başkanımız Sn. Fatma Aksal’ı ilçemizde ağırladık. 
    Belediyemize ziyarete gelen Vekilimizi ilçemizden kısa sürede göndermek istemedik ve ilçemizdeki çalışmaları ile örnek olan, bizlere katkı sağlayan Havsa Kadın Kooperatifimizi, Havsa Belediyesi Kadın Meclisi Üretici Kadınlarını ve AK Parti Kadın Kolları'nı ziyaret ettik.
    Öncelikle Vekilimiz ile Kadın Kooperatifimizi ziyaret ederek Ticaret Bakanlığı'nın Kooperatiflere verdiği desteklerden yararlanabilmemiz için il Ticaret Müdürümüz Mahmut Altun ile telefonda görüşerek bilgi aldık ve başvurumuzu bu hafta tamamlayarak kendilerine ileteceğimizi bildirdik.
    Ardından ilçe Kadın Kolları Başkanlığımızca pazaryerinizde kurulan üye standımızı ziyaret ettik ve Vekilimiz bir bayan üyemizin evrak işlemlerini kendisi tamamlayarak üyelik işlemini gerçekleştirdik. 
    Son olarak Vekilimiz ile Havsa Belediyesi Kadın Meclisi'nin pazaryerimizdeki el ürünleri standlarını ziyaret ettik. Kadın Meclisimiz için de Belediye olarak başka bir projemiz var, kendileri ile bu projemizi de bahar aylarında tanıtmayı planlıyoruz.
    Havsa'mızın örnek, girişimci, başarılı hanımları ile çalışmak T.B.M.M. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı olan Vekilimizi de bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Kendilerine her alanda destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.