Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Zaferi Sahiplenen Çok Olur, Yenilgiler Yetimdir”

Geçtiğimiz günlerde Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi, sosyal medya üzerinden kendilerine destek verenlere teşekkür ettikleri paylaşımlarında, Edirne il Genel Meclisi üyelerinin anılmamış olmasını eksiklik olarak niteleyen Havsa il Genel Meclisi Üyesi CHP'li Serdar Çığla'ya tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2020 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2020 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Zaferi Sahiplenen Çok Olur, Yenilgiler Yetimdir”

Nilay YILMAZ

    Bu konu ile ilgili olarak Havsa Kadın Girişimcileri Üretim ve işletme Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada; 
    "Bilindiği gibi 2018 yılında başlayan ve ev hanımlarından oluşan kadın girişimimiz, Edirne Valiliği ve Havsa Belediyesi desteğiyle 3 Eylül 2019 tarihinde kooperatifleşme sürecini tamamlayarak, Edirne'nin tek faal kadın kooperatifi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
    Bu süreç içerisinde kooperatifimiz hem kurumsal yapısını hem de üretim ve pazarlama ağını günden güne arttırarak, kuruluş günündeki heyecan ve azim ile yoluna devam etmektedir.
    Ancak bu süreç içerisinde aktif desteğini görmediğimiz, en son il Genel Meclis Üyesi Sayın Serdar Çığla'nın sosyal medyada sayfamız paylaşımının altına yorum yaparak bizlerden teşekkür beklemesi gibi bazı kişi ve kurumlar, çeşitli vesileler ile kooperatifimizin ismini kullanarak buradan manevi ve/ya siyasi rant üretmeye çalışması bizleri bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmıştır.
    Yukarıda belirttiğimiz gibi kuruluş aşamasından bugüne hanımlarımızın fedakarlıkları ile bugünlere gelen kooperatifimizin Edirne Valiliği ve Havsa Belediyesi dışında hiçbir kişi ve kurumdan yardım almadığı gibi yardım talebi de olmamıştır. Zaferi sahiplenen çok olur, yenilgiler yetimdir."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.