Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Kooperatifçilik Otobüsü" ilçemize Geldi

Ticaret Bakanlığınca yürütülen Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında "Kooperatifçilik Otobüsü" Edirne’den sonra 21 Ekim 2020 Çarşamba günü ilçemize geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2020 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2020 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
"Kooperatifçilik Otobüsü" ilçemize Geldi

Sertkan YILMAZ

    Ticaret Bakanlığınca yürütülen Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında "Kooperatifçilik Otobüsü" geçtiğimiz günlerde ilçemize geldi. Kooperatifçilik tanıtım ve geliştirme projesi kapsamında ilçemize gelen Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale, Edirne il Ticaret Müdürü Mahmut Altun ve beraberindeki heyet ziyaretleri kapsamında ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir'i makamında ziyaret ederek kooperatifçilik ile ilgili tanıtımlarda bulundular. Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale başkanlığındaki heyet daha sonra ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret ettiler.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaret ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında Ticaret Bakanlığı Daire Başkanımız Yavuz Selim Akçakale, Edirne il Ticaret Müdürümüz Mahmut Altun, Havsa Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Sain ve Havsa Kadın Kooperatifimiz temsilcisi Hülya Tuncer 'i Belediyemizde ağırladık. 
    Geçen yıl bu günlerde kuruluşunu tamamladığımız, ev hanımlarının bizzat kendi iradeleri ile kurmaları ve yönetmeleri açısından Edirne'de ve bölgemizde örnek teşkil eden kooperatifimizin gelişmesi ve Bakanlık desteklerinden faydalanabilmeleri için Belediye olarak gerekli desteği yine vermeye hazırız. “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.