Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Caddelerinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

ilçemiz Belediyesi özellikle doğalgaz çalışmaları sonrasında bütünlüğü bozulan Fatih Caddesinde doğalgaz ve kaldırım yenileme çalışmaları biten bölümün asfaltlama çalışmalarına başladı. Fatih Caddesinde sıcak asfaltlama işlemi yapılırken, Hacı Gazi Mahallesi 23 Kasım Caddesi üzerinde yol kazım çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Caddelerinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediyesi ilçemizdeki yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Özellikle Yeni Mahalle Fatih Caddesi güzargahında yapılan doğalgaz çalışmaları sonucunda ana yol üzerinde bulunan asfaltın bozulması sebebi ile mevcut asfalt kazılarak yeniden asfalt serme işlemleri başladı. Her ne kadar kesilen bölümlere dolgu yapılsa da bir süre sonra çökmeler meydana gelmiş ve araç sahipleri tarafından şikayet konusu olan Fatih caddesinde sıcak asfalt serim işlemi yapıldı. 
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; 
    "Kıymetli Hemşehrilerim, hepinize saygıyla selamlıyorum. Geçen sene Yeni Mahallemizde başlayan doğalgaz çalışmalarının ardından ana yolumuz bölüm bölüm kesilerek doğalgaz boru hatlarınn döşeme işlemi gerçekleşti. Her ne kadar kapatma işlemi uygulasak da zamanla yine çökmeler meydana gelmiş ve bu nedenle de özellikle araç sahiplerinden şikayetler almaya başladık. Bu sebeple bizlerde bir an önce doğalgaz çalışması biten bölgemizde asfaltlama çalışmasına başladık.
    ilk etapta Hastanemiz ile Narçe Market arasında kalan ve çalışması bitmiş olan bölgemizi tamamlayacağız. Önümüzdeki sene de yollarımızın tamamen çöküp oturmasından ve kaldırım çalışmalarımızı bitirdikten sonra kaldığımız yerden asfaltlama çalışmamıza devam edeceğiz. 
    Geçtiğimiz hafta başladığımız Yeni Mahalle Fatih Caddesi güzergahındaki asfaltlama işlemi çalışmalarımızda mevcut asfaltın kazıma işlemi tamamlandı ve 19 Ekim Pazartesi sabahı itibarı ile sıcak asfalt dökme işlemine başlamış bulunmaktayız. Niyetimiz bugün akşam üzerine kadar bu ana arterimizin çalışmasını tamamlamak.
    Bir diğer taraftan da Hacı Gazi Mahallemizdeki asfalt kazıma çalışmaları devam ediyor. Bugün ve yarın yol kazıma çalışması devam edecek, kısmetse ondan sonra da oradaki asfalt serim işlemine başlayacağız. Şimdiden asfaltımız ve yolumuz ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.