Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Korona Virüs Denetimleri Devam Ediyor

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında “Sağlık için Herkes için” sloganı ile ilçemizde denetimler devam ediyor. ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, 16 Ekim 2020 Cuma günü ilçemizde yapılan denetleme çalışmalarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2020 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Korona Virüs Denetimleri Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs (Covid 19) salgını  tedbirleri kapsamında ilçemizde denetimler devam ediyor.
    Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ilçemizde denetimler devam ediyor. ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, 16 Ekim 2020 Cuma günü ilçemizde yapılan denetleme çalışmalarına katıldı.
    Kontrollü Sosyal Hayat döneminde "Sağlık için Hepimiz için" sloganı ile tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde yapılan Korona virüs tedbirleri denetimleri aralıksız sürüyor. Denetlemeye ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain ve beraberlerindeki heyet katıldı. 
    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs Covid-19 pandemisi nedeni ile tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan denetimler ilçemizde de devam ediyor. ilçemiz Kaymakamı Reşit Özer Özdemir'in katılımları ile 'Sağlık için Hepimiz için' sloganı ile ilçemizde yapılan denetimler devam ediyor. Kontrollü sosyal hayat döneminde ilçe genelinde yapılan Koronavirüs tedbirleri denetimlerini ilçe ve Köylerimizde sürdüren Kaymakamımız Reşit Özer Özdemir, beraberindeki heyet ile esnaflar ve vatandaşlarla sohbet ederek maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uymaları konusunda bilgilendirdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.